Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Dodávky elektrické energie a zemního plynu 2019
Druh veřejné zakázky: Dodávky
Stručný popis předmětu: Předmětem prvé části veřejné zakázky je dodávka elektřiny a sdružených služeb s předpokládaným zahájením plnění od 1.1.2019 na dobu jednoho roku. Předmětem veřejné zakázky je tedy fyzická dodávka elektřiny do odběrných míst zájemce s převzetím závazku odebrat elektřinu z elektrizační soustavy, včetně přenesení odpovědnosti za odchylku dodavatele podle energetického zákona a ve smyslu vyhlášky Energetického regulačního úřadu č. 541/2005Sb., o Pravidlech trhu s elektřinou a provedení některých dalších ustanovení energetického zákona, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „vyhláška ERÚ“) a dalších prováděcích vyhlášek k energetickému zákonu.

Celkový předpokládaný odběr elektrické energie z hladiny VN v rámci veřejné zakázky včetně odběrových diagramů, tj. pro všechna odběrná místa jsou uvedená v příloze č. 1 této zadávací dokumentace – pro část 1, a to za období od 1.1.2019 od 00:00hod. do 31.12.2019 do 24:00hod..

Předmětem plnění je i zajištění regulovaného přístupu k přenosové soustavě a distribučním soustavám a zajištění systémových služeb. Zadavatel upozorňuje, že podmínkou je nakupování elektrické energie v EURech.
Předmětem druhé části veřejné zakázky je dodávka zemního plynu a sdružených služeb s předpokládaným zahájením plnění od 1.1.2019 od 06:00 hod. do 1.1.2020 do 06:00hod. Předmětem veřejné zakázky je tedy fyzická dodávka zemního plynu do odběrných míst zájemce s převzetím závazku odebrat zemní plyn z plynárenské distribuční soustavy, včetně přenesení odpovědnosti za odchylku dodavatele podle energetického zákona a ve smyslu vyhlášky Energetického regulačního úřadu č. 365/20090Sb., o Pravidlech trhu s plynem a provedení některých dalších ustanovení energetického zákona, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „vyhláška ERÚ“) a dalších prováděcích vyhlášek k energetickému zákonu.

Celkový předpokládaný odběr zemního plynu v rámci veřejné zakázky, tj. pro všechna odběrná místa jsou uvedená v příloze č 1 této zadávací dokumentace, pro část 2, a to za období od 1.1.2019 do 1.1.2020.

Předmětem plnění je i zajištění přepravy, distribuce a případného uskladnění zemního plynu. Zadavatel upozorňuje, že podmínkou je nakupování zemního plynu v EURech.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://verejnezakazky.vop.cz)
Kontakt: Bronislav Bartoň
e-mail: verejne.zakazky@vop.cz
tel: +420 556783224
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: nadlimitní
Druh zadávacího řízení: otevřené řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum předložení nabídky: 03.12.2018 10:00
Datum zahájení: 17.10.2018 10:57
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: